Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g3kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g21kcal0g1.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820