Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2g7kcal0g0.1g0.7g0g
Katkarapu 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g30kcal1g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.5g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g241kcal7.9g1.6g22.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646