Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu2.3g1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g18kcal0g4.4g0g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0g2.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0g1.1g0g0g
Arvot/100g100g144kcal0g34.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970