Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit1g0.2kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g28kcal1g1g2g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.5g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g224kcal8.1g8.1g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245