Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.3g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g0.6g1kcal0.1g0g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g0.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g28kcal1.6g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g14kcal0.8g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g219kcal12.7g12.7g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568