Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal1.8g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.9g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g184kcal14.5g4.8g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233