Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g3.6g1.4kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutale 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)0.9g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal0.4g4.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.2g2.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g1.1g0.1g0g
Arvot/100g100g187kcal3.2g33.9g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844