Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.8g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Kurkku, tuore0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal1.4g0g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.7g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0g0.2g0g
Arvot/100g100g88kcal10.9g0g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751