Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai2.6g10kcal0.1g0.8g0.7g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella light1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g29kcal0.8g1.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko6g15kcal0.4g0.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g237kcal6.5g12.9g17.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175787