Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g0.3g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal3.2g4.8g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193