Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2.2g7.5kcal0g0.1g0.8g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g1.1g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton1.1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g47kcal0.4g0.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko6g23kcal0.2g0.3g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.1g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g376kcal3.2g4.8g35.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336943