Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1.4g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g24kcal1.6g2.6g0.6g0.6g
Valittu annoskoko6g12kcal0.8g1.3g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.5g20.3g4.7g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023