Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1.9g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g1g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.8g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g76kcal6.3g4.8g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308