Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2.3g8.2kcal0.3g1.7g0g0.1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1.6g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g30kcal1g4g1g1.6g
Valittu annoskoko6g15kcal0.5g2g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g235kcal7.9g31.7g7.9g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330