Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g0.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2.6g9kcal0.4g1.7g0.1g0.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g26kcal1.2g4.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko6g13kcal0.6g2.2g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g205kcal9.5g34.9g3.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910