Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)0.9g1.1kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g57kcal3.2g3.2g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964