Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.3g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g0.2g0.1kcal0g0g0g0.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g37kcal2.4g0.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko6g18kcal1.2g0.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.6g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g291kcal19g4.8g22.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488