Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1.1g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.8g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g78kcal6.3g3.1g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049