Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g2.3g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g19kcal1g0g1.6g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.5g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0g0.4g0g
Arvot/100g100g151kcal7.9g0g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393