Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.7g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal4.8g6.5g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661