Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.4g3.4kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1.4g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g24kcal1.4g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal0.7g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g191kcal11.1g15.9g9.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657