Syksyn broileririsotto

Paista broilerit pannulla.

Lisää sekaan sipuli ja hernemaissipaprika.

Mausta ja anna hautua hetken aikaa.

Kiehauta veden seassa ½ lihaliemikuutio ja currya, lisää sen jälkeen riisi.

Sekoita lopuksi ainekset keskenään ruokakerman kanssa.

Valmistusaika n. 20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1g0.6kcal0g0g0g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g1.2g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1g0.1kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2.2g2.4kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g17kcal1.2g2g0g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.5g0g0g
Arvot/100g100g130kcal9.4g15.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80901