Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.8g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g0.9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g0.9g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g23kcal1.4g1.8g1g0.2g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g0.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g179kcal11.1g14.3g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720