Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g2.9g3.5kcal0.4g0.2g0.1g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1.4g0.9kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1.6g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal1.2g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g119kcal9.4g4.7g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179