Poronpaistipata

Ruskista poronpaisti, Kuori sipulit ja pilko lohkoiksi, aseta uunivuokaan pohjalle ja kaada lihat päälle.

Mausta, aseta vihannekset lihojen päälle, kaada vesi ja laita uuniin 200as.1/2h.

Lisää raketti spaketti, anna olla vielä 1/2h.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronpaisti 2g3.6kcal0.6g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tabasco, Vihreä (Mcilhenny company), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Sieni tatti, hapero 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal1.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.6g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal9.4g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111632