Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Puuroriisi0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%1.2g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal3.1g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432