Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow1.2g1.2kcal0.2g0g0g0g
Voi 0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1500.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g32kcal1g2.2g1.8g0g
Valittu annoskoko6g16kcal0.5g1.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g251kcal7.9g17.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094