Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g41kcal1.6g4.7g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500