Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g2.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta 3-viljan (Torino)0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g67kcal3.2g4.8g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156