Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g3.3g4.6kcal0.5g0.1g0.2g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g0.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1g3.1kcal0.2g0.4g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1g1kcal0g0.2g0g0g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g24kcal1.8g2.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko7g12kcal0.9g1.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g183kcal13.8g18.5g3.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813