Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g3.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g2.3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal1.4g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.7g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g129kcal11.1g12.7g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416