Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g4.2g15kcal0.5g2.8g0.1g0.4g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g43kcal1g5.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko6g22kcal0.5g2.8g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.3g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g338kcal7.8g43.7g12.5g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761