Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Silakkafilee 1.5g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal0.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g114kcal4.7g7.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385728