Mallan kaalilaatikko

Keitä paloiteltu kaali kypsäksi suolalla ja kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä (noin 1 litra).

Keittämisen lopupuolella kaada joukkoon riisit ja tarkista nesteen määrä.

Kun riisi-kaaliseos on kypsää, ruskista sipulisilppu, valkosipulimurska ja jauheliha.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja Sambal Oelekilla.

Sekoita ainekset keskenään, mausta vielä siirapilla ja kaada uunivuokaan.

Halutessa tiputtele päälle voi nokareita.

Paista uunissa 175 asteessa reilu tunti.

Anna pinnan ruskistua kauniista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal0.6g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g96kcal4.5g4.5g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188708