Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma ingman 5%0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus3.1g2kcal0g0.5g0g0g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit1.9g4.1kcal0.3g0.1g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g14kcal0.6g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g111kcal4.7g9.4g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167