Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)3.3g3.8kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1.4g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g14kcal1g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.6g7.6g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860