Kana-porkkana-tomaatti pannu

-Öljy ja sipuli kuutioina pannulle, sekoita
-Lisää hunaja ja kana, sekoita
-Lisää porkkana,
-Lisää tomaattimurska,
-Lisää ruokakerma ja mausteita oman maun mukaan, itse laitan pippuria, suolaa ja vähän currya

Sekoita raejuusto juuri ennen syömistä.

Maistuu kyllä uudelleen lämmitettynäkin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 732 grammaa

Riajp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.8g1.4kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Atria Broilerin paistisuikale, maustamaton1.3g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal0.8g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal6.3g1.6g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323129