Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.6g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g80kcal4.6g3.1g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758