Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 4.4g7.4kcal1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1g7kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g29kcal2g0g2.4g0g
Valittu annoskoko7g15kcal1g0g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.5g0g0.6g0g
Arvot/100g100g225kcal15.4g0g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037