Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.1g0kcal0g0g0g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g12kcal0.8g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g91kcal6.2g9.2g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368638