Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.9g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistettu 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g22kcal1.4g0g1.8g0.2g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g0g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0g0.5g0.1g
Arvot/100g100g173kcal10.9g0g14.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886