Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal4.5g1.5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821