Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 2.3g1.7kcal0.4g0g0g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g2.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)1.5g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal1.2g1.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko7g8kcal0.6g0.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.2g12.3g3.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858