Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.7g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g2.1g6.9kcal0.3g1.4g0g0.1g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g23kcal1.2g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g177kcal9.1g22.7g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145