Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1.6g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.6g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g59kcal4.7g1.6g3.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935