Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1.5g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2.4g3.7kcal0g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g18kcal0.6g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g140kcal4.6g3.1g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300