Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maitojuoma, profeel, valio2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.6g0.2kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2.4g1.6kcal0.3g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g14kcal1.4g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g7kcal0.7g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g108kcal10.9g7.8g3.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040