Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2g3.1kcal0.4g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g12kcal1g1g0.2g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.5g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g89kcal7.7g7.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839