Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g1.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%1.9g4.1kcal0.3g0g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g19kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g147kcal7.6g9.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891