Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 2.3g1.2kcal0.3g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2.3g1kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g14kcal0.8g2g0g0.4g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g105kcal6.1g15.2g0g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385